.
четвртак,01.04.21 online

Одржан вебинар „Архивирање документације у стечајном поступку – измене Закона о архивској грађи и архивској делатности“ – 30. март 2021. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке, дана 30. марта, 2021. године у Београду је са почетком у 10 часова одржан вебинар (онлајн семинар) под називом, „Архивирање документације у стечајном поступку – измене Закона о архивској грађи и архивској делатности“.

Предавачи на семинару били су:

Татјана Кикић, архивски саветник и руководилац службе за заштиту архивске грађе ван архива у Архиву Србије;

Јасмина Живковић архивски саветник за заштиту архивске грађе ван архива, регионални архив Пожаревац и

Драган Брцан власник и директор ASKME Агенције за архивирање документације, архивирање података, администраторско и канцеларијско пословање.

Предавачи су, свако из свог угла, сагледали и обрадили наведену тему, своје радове презентовали учесницима и у периоду предвиђеном за дискусију одговорили на двадесетак пристиглих питања.

Семинару је присуствовало укупно 130 учесника који су се укључили из целе Србије.

Захваљујемо предавачима, Светској банци на дугој и успешној сарадњи, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Татјана Кикић, архивски саветник и руководилац службе за заштиту архивске грађе ван архива у Архиву Србије

Јасмина Живковић архивски саветник за заштиту архивске грађе ван архива, регионални архив Пожаревац

Драган Брцан власник и директор ASKME Агенције за архивирање документације, архивирање података, администраторско и канцеларијско пословање



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik