.
понедељак,20.05.19 02-Juznobacki-lat

Најава семинара „Примена других прописа у стечајном поступку са посебним освртом на последице њихове примене на уновчење имовине стечајног дужника (Закон о озакоњењу објеката, Закон о враћању одузете имовине и обештећењу и др.)“ – Нови Сад, 30. маја 2019. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника уз подршку Светске банке и Регионалне привредне коморе Јужнобачког управног округа, организује семинар под називом ,,Примена других прописа у стечајном поступку са посебним освртом на последице њихове примене на уновчење имовине стечајног дужника (Закон о озакоњењу обејакта, Закон о враћању одузете имовине и обештећењу и др.)“.

Семинар ће бити одржан у Новом Саду, 30. маја 2019. године са почетком у 11 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Јужнобачког управног округа, Народног фронта 10.

Предавачи на семинару су:

Семинар је бесплатан за лиценциране стечајне управнике, као и за лица која имају положен испит за обављање послова стечајног управника.

Пријаве за семинар  искључиво слати на адресу seminari.

Напомињемо да је број учесника на семинару ограничен, па Вас молимо да се благовремено пријавите за учешће најкасније до 28.05.2018. године.


Developed by Belit d.o.o 2014