.
среда,26.12.18 IMG_20181224_120946

Материјал са семинара „РАЗЛУЧНИ ПОВЕРИОЦИ ПРЕМА ЗАКОНУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О СТЕЧАЈУ“ Пожаревац, 24. децембар 2018. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа, дана 24. децембра 2018. године у Пожаревцу, у конгрес сали хотела ,,Феникс“, Босанска 6, са почетком у 12 часова одржан је семинар под називом ,,Разлучни повериоци према Закону о изменама и допунама Закона о стечају“.

Окупљеним стечајним управницима и другим учесницима се у уводној речи обратио су се Душко Пантић, директор  Центра за надзор и развој професије Агенције за лиценцирање стечајних управника и Тамара Ивковић, директор Рагионалне провредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

Окупљенима су своје радове представили Срђан Стојилковић, судија Привредног суда у Пожаревцу и Синиша Недељковић, председник Привредног суда у Пожаревцу.

Предавачи су се потрудили да  разреше нека од спорних питања са којима се стечајни упрваници сусрећу у пракси.

Анализом евалуационих образаца утврђено је да су присутни овај семинар оценили просечном оценом 5. Семинар је оцењивало 18 учесника.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Синиша Недељковић, председник Привредног суда у Пожаревцу



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik