.
уторак,03.03.20

Одржан семинар „продаја имовине у стечајном поступку – досадашња искуства и недоумице” – Пожаревац, 28. фебруар 2020. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке, дана 28. фебруара, 2020. године у Пожаревцу, у сали хотела „Феникс“, улица Босанска 6, са почетком у 10 часова одржан је семинар под називом, „Продаја имовине у стечајном поступку – досадашња искуства и недоумице“.

Предавачи на семинару били су председник Привредног суда у Пожаревцу, судија Синиша Недељковић и правни саветник Центра за стечај Агенције за лиценцирање стечајних управника Јанко Јоксимовић.

Судија Недељковић је говорио о правном оквиру којим се регулише продаја у стечајном поступку, док је господин Јоксимовић акценат ставио на новине и ефекте измена Правилника о утврђивању Националних стандарда за управљање стечајном масом, као и на искуства у продаји у стечајном поступку Центра за стечај Агенције за лиценцирање стечајних управника.  Учесници су били врло задовољни темом семинара тако да су током времена посвећеног дискусији предавачима упутили како питања из праксе, тако и похвале за избор тема и знање којим располажу.

Семинару је присуствовало укупно 26 учесника. Анализом евалуационих образаца утврђено је да су присутни овај семинар оценили просечном оценом 4,86.

Захваљујемо предавачима, свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Материјал:

Синиша Недељковић, председник Привредног суда у Пожаревцу

Продаја имовине у стечајном поступку – досадашња искуства и недоумице   Microsoft-PowerPoint-2013-icon

 

Јанко Јоксимовић, правни саветник Центра за стечај Агенције за лиценцирање стечајних управника

Законска регулатива   Microsoft-PowerPoint-2013-icon


 


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik