.
четвртак,10.09.20 online

Најава онлајн семинара „Порески аспекти стечаја“ – 17. септембар 2020. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника је, у околностима ванредног стања изазваног пандемијом COVID-19, крајем марта 2020. године обуставила организацију семинара за стечајне управнике, у циљу смањења здравственог ризика како за стечајне управнике, тако и за организаторе семинара.

Имајући у виду да пандемија и даље траје, одлучили смо да наставимо са организацијом семинара али у онлајн варијанти, путем internet aplikacije ClickMeeting, за коју смо утврдили да одговара нашим потребама као организатора, као и потребама и могућностима стечајних управника. Светска Банка нас је и овог пута подржала, и омогућила набавку поменуте апликације.

Овим путем вас обавештавамо да у четвртак, 17.09.2020. у 10 часова организујемо први такав семинар под називом „Порески аспекти стечаја“.

Предавачи на семинару су:

Након излагања предавача, учесници ће имати прилику да писмено (путем апликације) доставе питања на која ће предавачи у периоду резервисаном за дискусију дати одговоре.

Како би што успешније организовали поменути семинар, пре самог догађаја ћемо у уторак 15.09. и среду 16.09.2020. године, у периоду од 10.00 до 13.00 часова, омогућити стечајним управницима да тестирају апликацију.

За сваки од поменутих датума ће по једна група управника ускоро путем апликације ClickMeeting добити позив за регистрацију, и у предвиђеним терминима ће моћи да приступи тест семинару и сагледа могућности апликације.

За сва питања техничке природе, за време трајања тест семинара, пишите на маил podrskaers.

Молимо вас да искористите прилику да испробате нови систем едукације стечајних управника.

Позив за регистрацију за семинар биће вам послат путем апликације  ClickMeeting  у понедељак 14.09.2020. године.

За сва додатна питања, можете се обратити на мејл seminari


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik