.
четвртак,28.09.17 DSCN9574

Материјал са семинара „Права и одговорност стечајног управника“ – Зрењанин 26. септембар 2017. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Регионалне привредне коморе Средњебанатског управног округа, дана 26. септембра 2017. године у просторијама Регионалне привредне коморе Средњебанатског управног округа  Краља Петра I 3/1 у Зрењанину са почетком у 11 часова одржан је семинар под називом ,,Права и одговорност стечајног управника“.

Окупљеним стечајним управницима и другим учесницима се у уводној речи обратио се Момчило Николчић, директор Регионалне привредне коморе Средњебанатског управног округа и Синиша Александрић, директор  Центра за надзор и развој професије Агенције за лиценцирање стечајних управника.

Окупљенима су своје радове представили Радомир Радојчић, председник Привредног суда у Зрењанину, Андријана Живановић, стечајни управник и Маја Булатовић Беквалац, правни саветник Центра за стечај Агенције за лиценцирање стечајних управника.

Предавачи су се потрудили да упознају учеснике са овлашћењима стечајног управника, као и бројним дужностима, обавезама и одговорностима које ова правосудна професија носи са собом.

Анализом евалуационих образаца утврђено је да су присутни овај семинар оценили просечном оценом 4,7.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Радомир Радојчић, председник Привредног суда у Зрењанину

Андријана Живановић, стечајни управник

Маја Булатовић Беквалац, правни саветник Центра за стечај, Агенција за лиценцирање стечајних управника



Developed by Belit d.o.o 2014