Последње освежавање базе података: 16.05.2022 11:59
уторак,15.03.16 test

Стручни испит за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника – 14. мај 2016. године

Позивају се заинтересовани кандидати да Агенцији поднесу пријаве за полагање испита.

Правилник о програму и начину полагања стручног испита за обављање послова стечајног управника, образац пријаве за испит, као и правни извори релевантни за полагање стручног испита могу се наћи на сајту Агенције: www.alsu.gov.rs у делу: стечајни управник/стручни испит и у делу: документа

Кандидати су дужни да уз попуњен образац пријаве, Агенцији доставе следеће:

Пријаве се подносе Агенцији за лиценцирање стечајних управника, са назнаком: „за полагање стручног испита “, Кнеза Михаила бр. 1-3, Београд, а од 01.04.2016. године на адресу Теразије 23, Београд.

Рок за подношење пријава је 29.04.2016. године.

Неблаговремено приспеле пријаве, неће се разматрати.

Кандидат има право да повуче пријаву, најкасније 7 дана пре дана одржавања испита, у ком случају нема право на враћање уплаћених трошкова за полагање испита.

НАПОМЕНА:

Како је Правилником o програму и начину полагања стручног испита за обављање послова стечајног управника предвиђено да је саставни део испита и област коришћења система за аутоматизовано вођење стечајних поступака и електронско извештавање (ЕРС) и да ће се у складу са тим, након положеног усменог дела испита, одржати и четвородневна обука за коришћење овог система, oбавештавају се кандидати да је неопходно да познају рад на рачунару, као предуслов за похађање ове обуке и коришћење система.

Детаљне информације у вези програма и начина полагања стручног испита, могу се добити и на емаил: brankica.nakic

pdf ОГЛАС

Microsoft-Word-2013-icon ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА

Microsoft-Word-2013-icon Правилник о начину и програму полагања стручног испита

pdf Правни извори релевантни за полагање стручног испита

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014