.
среда,29.10.14 Sombor 281014 - 2

Одржан стручни скуп у Сомбору: Имплементација Закона о изменама и допунама Закона о стечају

У Сомбору, дана 28. октобра 2014. године, у просторијама Регионалне привредне коморе Сомбор, Венац Војводе Степе Степановића 30, са почетком у 12:00 часова, одржан је још један у низу стручних скупова под називом: „Имплементација Закона о изменама и допунама Закона о стечају“, у организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, Привредне коморе Србије и Регионалне привредне коморе Сомбор.

Присутним учесницима скупа Ивана Матић, в.д. директора Агенције за лиценцирање стечајних управника презентовала је кључне новине у стечајној материји обухваћене Законом о изменама и допунама Закона о стечају који је у примени од 13. августа 2014. године.

Судија Љиљана Павловић, председница стечајног одељења Привредног суда у Београду бавила се улогом стечајног судије и осталих органа стечајног поступка по Закону о изменама и допунама Закона о стечају, и начинила позитиван осврт на значајна позитивна законска решења у новом Закону.

Овом стручном скупу присуствовали су стечајни управници и њихови сарадници и асистенти, представници привредних друштава и адвокати који су у отвореној дискусији поставили бројна питања у вези са применом Закона.


Developed by Belit d.o.o 2014