Последње освежавање базе података: 26.01.2022 09:53
четвртак,09.04.15 rpk

Најава семинара „Продаја имовине на којој је уписано заложно право или за коју постоји излучни захтев “ у организацији АЛСУ И СВЕТСКЕ БАНКЕ

Агенција за лиценцирање стечајних управника у сарадњи са Светском банком, организује семинар под називом „Продаја имовине на којој је уписано заложно право или за коју постоји излучни захтев“.
Семинар ће бити одржан у Суботици, дана 28. априла 2015. године, са почетком у 10 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Суботица, ул. Сенћански пут бр. 15.
Предавачи на семинару су: Љиљана Комшић, председник Привредног суда у Сремској Митровици, Владимир Биочанин, координатор у Агенцији за приватизацију – Центар за стечај, Тијана Љубисављевић, руководилац пројекта у Агенцији за приватизацију – Центар за стечај.
Семинар је бесплатан за лиценциране стечајне управнике, као и за лица која имају положен испит за обављање послова стечајног управника.
Пријаве за семинар у Суботици искључиво слати на е-маил адресу seminari најкасније до 20. априла 2015. године.
Напомињемо да је број учесника на семинару у Суботици ограничен (50).

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014