.
четвртак,18.02.21 online

Најава онлајн семинара „Попис имовине у стечајном поступку“ – 25. фебруар 2021. године

Управни одбор Агенције за лиценцирање стечајних управника је 28.01.2021. године донео Одлуку којом се утврђују стручни семинари и курсеви које Агенција организује или признаје у 2021. години.  Одлуку и списак семинара и курсева можете пронаћи на следећем линку https://alsu.gov.rs/la/razvoj-profesije/spisak-strucnih-seminara/

Први вебинар који Агенција организује, у сарадњи са Светском банком, у 2021. години носи назив „Попис имовине у стечајном поступку“  и биће одржан у четвртак, 25.02.2021. године у 10 часова.  Предавачи на вебинару су:

Овим путем вас позивамо да узмете учешће на наведеном вебинару и молимо вас да припремите питања, уколико их имате, јер ће након излагања предавача учесници имати прилику да писмено доставе питања на која ће предавачи у периоду резервисаном за дискусију покушати да дају одговоре.

Позив за регистрацију учесници ће добити данас у току дана, путем апликације ClickMeeting.  У прилогу мејла још једном достављамо и упуство за регистрацију уколико још увек има управника који до сада нису учествовали на нашим вебинарима.

За сва питања техничке природе, за време трајања семинара, пишите на мејл podrskaers


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik