Последње освежавање базе података: 22.06.2017 - 21:00


Стручни испит за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника

У складу са Законом о агенцији за лиценцирање стечајних управника (“Службени гласник РС” бр. 84/04, 104/09 и 89/15) и Правилником о програму и начину полагања стручног испита за обављање послова стечајног управника (“Службени гласник РС” бр. 47/10), Агенција за лиценцирање стечајних управника организује и спроводи стручни испит за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника.


Обавештавамо заинтересоване кандидате да Агенција за лиценцирање стечајних управника планира да у 2017. години одржи један испитни рок за полагање стручног испита за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника.

Испитни рок ће бити одржан у другој половини 2017. године.

Обавештење о тачном датуму, времену и месту одржавања стручног испита у складу са Правилником о програму и начину полагања стручног испита, биће објављени у најмање једном дневном листу који се дистрибуира на целој територији Републике Србије, као и на интернет страници Агенције и то најкасније два месеца пре дана одржавања испита.

Напомињемо да се пријаве за полагање стручног испита подносе тек након објаве  обавештења о тачном датуму одржавања стручног испита.

Све потребне информације о програму и начину полагања стручног испита можете пронаћи на сајту Агенције www.alsu.gov.rs у делу: стечајни управник/стручни испит, као и достављањем питања на емаил секретара Испитне комисије: brankica.nakic@alsu.gov.rs


ОГЛАС

ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА

Правилник о начину и програму полагања стручног испита

Правни извори релевантни за полагање стручног испита

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014