Poslednje osvežavanje baze podataka: 20.11.2017 - 12:18


Literatura

Materija potrebna za polaganje stručnog ispita za stečajne upravnike, sadržana je u Pravilniku o uslovima, programu i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova stečajnog upravnika ministra privrede („Službeni glasnik RS“, broj 43/05) od 24.5.2005. godine.

U nastavku možete preuzeti elektronsku verziju Zbirke propisa kojima se uređuje stečaj, u izdanju Agencije za licenciranje stečajnih upravnika iz 2013. godine, kojom je obuhvaćena materija stečajnog prava.

Napominjemo da Zbirkom nisu obuhvaćene izmene zakona o stečaju iz 2014. godine, koje možete preuzeti na sajtu Agencije u delu: dokumenti/zakon o izmenama i dopunama zakona o stečaju.

Spisak ostalih propisa relevantnih za polaganje stručnog ispita u skladu sa Pravilnikom, ažuriranih u skladu sa svim aktuelnim izmenama zakona, možete pronaći u listi Pravni izvori relevantni za polaganje stručnog ispita.

pdf Zbirka propisa kojima se uređuje stečaj

Microsoft-Word-2013-icon Pravni izvori relevantni za polaganje stručnog ispita

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014