Poslednje osvežavanje baze podataka: 06.06.2020 07:27
Wednesday,12.09.18 stara planina cir

Osmi stručni skup ALSU, Stara planina, 27. novembra do 30. novembra 2018. godine

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika i ove godine nastavlja tradiciju održavanja stručnog skupa sa ciljem da okupi kako stručnjake iz oblasti stečaja tako i sve ostale zainteresovane.

Osmi stručni skup će ove godine biti održan  na Staroj planini od 27. novembra do 30. novembra u hotelu ,,Stara planina“. Programom stručnog skupa  je planirana i panel diskusija na kojoj će biti omogućeno zainteresovanim licima da iznesu svoja pitanja, dileme, mišljenja i iskustva. Kao predavači i učesnici  panel diskusije  pozvani su profesori  pravnih fakulteta, sudije Privrednog apelacionog suda, predsednici i sudije privrednih sudova, stečajni upravnici, advokati, izvršitelji i brojni drugi stručnjaci iz oblasti stečaja.

Ovaj događaj će biti prilika za diskusiju i razmenu iskustava, između stečajnih upravnika, stečajnih sudija, advokata kao i zastupnika poverilaca i samih poverilaca, sa ciljem da se dođe do zaključaka kako prevazići izazove i pronaći najbolja rešenja u sprovođenju stečajnog postupka i namirenju poverilaca.

 

pdf  Agenda stručnog skupa

pdf  Ponuda hotela Stara Planina za smeštaj i kotizaciju za učestvovanje na stručnom skupu

 

 

 

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014