.
Wednesday,26.12.18

Materijal sa VIII stručnog skupa Agencije za licenciranje stečajnih upravnika – Stara planina, 27. novembar – 30. novembar 2018. godine

Osmi stručni skup Agencije za licenciranje stečajnih upravnika održan je od 27. novembra do 30. novembra 2018. godine, u hotelu Stara planina na Staroj planini, uz podršku Svetske banke.

U uvodnoj reči učesnicima se obratio Dragiša Petrović, v.d. direktora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Tokom dva dana, učesnike su sa  temama iz oblasti stečaja upoznali sledeći predavači:

Na panel diskusijama, koje su održane 28. i 29. novembra, diskutovali su kako učesnici panela tako i učesnici stručnog skupa, koji su imali mogućnost da postavlјaju pitanja i iznesu svoje mišlјenje i stavove u vezi pitanja koja su bila predmet diskusije.

Ovom prilikom zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima koji su doprineli uspešnoj realizaciji VIII stručnog skupa.


Predavači:

Jasminka Obućina, sudija i predsednik Privrednog apelacionog suda

Dragana Pešić, zamenik višeg javnog tužioca Posebnog odelјenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Rade Šević, pomoćnik direktora Sektora za transformaciju u Poreskoj upravi

prof. dr Branko Radulović, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Luka Andrić, advokat- advokatska kancelarija Andrić

Ljilјana Matić, sudija Privrednog suda u Beogradu

Mihajlo Srdić, advokat- advokatska kancelarija Srdić

Ivan Milovanović, javni izvršitelј



Developed by Belit d.o.o 2014