.
Tuesday,30.09.14 1v

Stručni skup na temu „Implementacija Zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju“ – Novi Sad

Održava se u petak, 10. oktobra 2014. godine, od 12:00 do 14:30 sati u Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad , Narodnog fronta 10/II

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Projektom za pravnu reformu GIZ i Regionalnom privrednom komorom Novi Sad, organizuje održavanje stručnog skupa na temu:

„IMPLEMENTCIJA ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU“.

Na skupu će biti predstavljene sledeće teme:

Nakon ovih izlaganja učesnici će imati priliku da postavljaju pitanja i ukažu na probleme i nedoumice u praksi.

Zakon o izmenama i dopunama Zakona o stečaju, koji je u primeni od 13. avgusta 2014. godine, predviđene su brojne novine u stečajnom postupku i materiji, poput definisanja isplatnih redova, statusa povezanih lica u stečaju,uloge i ovlašćenja odbora poverilaca, status razlučnih i založnih poverilaca, prijava potraživanja poverilaca, planovi reorganizacije i UPPR-ova i dr.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Jelenu Stankov, Regionalna privredna komora Novi Sad, na telefon: 021/ 48 020 85 ili e-mail jstankov@rpkns.com.

Napomena: Zbog velikog interesovanja i ograničenog mesta, obavezna je potvrda prisustva elektronskom poštom na e-mail jstankov@rpkns.com, najkasnije do 08. oktobra 2014. godine.


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik