Poslednje osvežavanje baze podataka: 06.07.2020 10:39
Tuesday,09.09.14

Pripremna nastava za polaganje stručnog ispita za stečajne upravnike

Obaveštavamo kandidate koji su zainteresovani za polaganje stučnog ispita za stečajne upravnike, da će Regionalna privredna komora Novi Sad u periodu od 19. septembra do 18. oktobra 2014. godine, u Novom Sadu, u prostorijama Komore, ulica Narodnog fronta 10/I, organizovati pripremnu nastavu za polaganje stručnog ispita za stečajne upravnike.

Više informacija o načinu prijavljivanja, terminima održavanja nastave, predavačima i programu nastave možete naći na sajtu Regionalne privredne komore Novi Sad http://www.rpkns.com/sr/sve-najave/5863-pripremna-nastava-za-polaganje-ispita-za-steajnog-upravnika

Ovim putem takođe, obaveštavamo sve kandidate koji budu podneli prijave za polaganje ispita, da će Agencija u saradnji sa kompanijom „PARAGRAF LEX“, ovim kandidatima obezbediti besplatan pristup desktop verziji pravne baze „PARAGRAF LEX“ za vreme pripreme ispita.
Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014