.
Tuesday,09.04.19 alsuworldbankpks

Najava seminara „Prodaja imovine stečajnog dužnika u svetlu Izmena i dopuna Zakona o stečaju i Nacionalnog standarda za upravlјanje stečajnom masom br. 5 – Nacionalni standard o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika“ – Beograd, 17. april 2019. godine

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika uz podršku Svetske banke i Privredne komore Srbije, organizuje seminar pod nazivom ,,Prodaja imovine stečajnog dužnika u svetlu izmena i dopuna Zakona o stečaju i Nacionalnog standarda za upravlјanje stečajnom masom br.5 – Nacionalni standard o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika“.

Seminar će biti održan u Beogradu, 17. aprila 2019. godine sa početkom u 11 časova, u prostorijama Privredne komore Srbije, Terazije 23, na VIII spratu.

Predavači na seminaru su:

Seminar je besplatan za licencirane stečajne upravnike, kao i za lica koja imaju položen ispit za obavlјanje poslova stečajnog upravnika.

Prijave za seminar  isklјučivo slati na adresu seminari.

Napominjemo da je broj mesta ograničen, pa Vas molimo da se blagovremeno prijavite za učešće najkasnije do 15.04.2019. godine.


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik