.
Monday,20.05.19 02-Juznobacki-lat

Najava seminara „Primena drugih propisa u stečajnom postupku sa posebnim osvrtom na posledice njihove primene na unovčenje imovine stečajnog dužnika (Zakon o ozakonjenju objekata, Zakon o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju i dr.)“ – Novi Sad, 30. maja 2019. godine

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika uz podršku Svetske banke i Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga, organizuje seminar pod nazivom ,,Primena drugih propisa u stečajnom postupku sa posebnim osvrtom na posledice njihove primene na unovčenje imovine stečajnog dužnika (Zakon o ozakonjenju obejakta, Zakon o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju i dr.)“.

Seminar će biti održan u Novom Sadu, 30. maja 2019. godine sa početkom u 11 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga, Narodnog fronta 10.

Predavači na seminaru su:

Seminar je besplatan za licencirane stečajne upravnike, kao i za lica koja imaju položen ispit za obavlјanje poslova stečajnog upravnika.

Prijave za seminar  isklјučivo slati na adresu seminari.

Napominjemo da je broj učesnika na seminaru ograničen, pa Vas molimo da se blagovremeno prijavite za učešće najkasnije do 28.05.2018. godine.


Developed by Belit d.o.o 2014