Poslednje osvežavanje baze podataka: 20.01.2020 01:22
Wednesday,15.05.19 IMG_20190417_120350

Materijal sa radionica „Prodaja imovine stečajnog dužnika u svetlu Izmena i dopuna Zakona o stečaju i Nacionalnog standarda za upravlјanje stečajnom masom br. 5 – Nacionalni standard o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika“ – Beograd, 17. april 2019. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke i Privredne komore Srbije, dana 17. aprila 2019. godine u Beogradu, u prostorijama Privredne komore Srbije, Terazije 23, sa početkom u 11 časova održan je seminar pod nazivom ,,Prodaja imovine stečajnog dužnika u svetlu izmena i dopuna Zakona o stečaju i Nacionalnog standarda za upravlјanje stečajnom masom br. 5 – Nacionalni standard o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika“.

Okuplјenim stečajnim upravnicima i drugim učesnicima se u uvodnoj reči obratio su se Duško Pantić, direktor  Centra za nadzor i razvoj profesije Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Okuplјenima su svoje radove predstavile sudije Privrednog apelacionog suda Duška Ilić i Branka Žerajić.

Predavači su se potrudili da  razreše neka od spornih pitanja sa kojima se stečajni uprvanici susreću u praksi.

Analizom evaluacionih obrazaca utvrđeno je da su prisutni ovaj seminar ocenili prosečnom ocenom 4,9. Seminar je ocenjivalo 56 učesnika.

Zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Predavači:

Duška Ilić, sudija Privrednog apelacionog suda

Branka Žerajić, sudija Privrednog apelacionog suda


Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014