Poslednje osvežavanje baze podataka: 07.07.2020 12:24
Friday,14.11.14 leskovac

Implementacija Zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju – Leskovac 20.11.2014

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, Privredna komora Srbije i Regionalna privredna komora Leskovac, organizuju reprizni stručni skup na temu:

IMPLEMENTACIJA ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU

 koji će biti održan u četvrtak, 20. novembra 2014. godine, u Regionalnoj privrednoj komori Leskovac, velika sala na trećem spratu, Stojana Ljubića 12, Leskovac, sa početkom u 12:00 časova

Zakonom o izmenama i dopunama Zakona o stečaju, koji je u primeni od 13. avgusta 2014. godine, u stečajni postupak uvedene su brojne novine, u cilju obezbeđenja uslova za stvaranje što stimulativnijeg poslovnog ambijenta, efikasnijeg sprovođenja stečajnih postupaka i sprečavanja zloupotrebe i korupcije u ovom postupku, omogućavanja bržeg i transparentnijeg postupka i namirenja stečajnih poverilaca, kao i omogućavanja opstanka i daljeg održivog poslovanja znatnog broja privrednih subjekata.

Na skupu će biti predstavljene sledeće teme:

Nakon izlaganja učesnici će imati priliku da daju komentare i ukažu na probleme i nedoumice u primeni Zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju u praksi.

Molimo Vas da učešće na skupu potvrdite na e-mail jovica.djordjevic@rpkle.rs ili na telefon 016/315-00-67.

pdf1   Program seminara

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014