.
уторак,30.09.14 1v

Стручни скуп на тему „Имплементација Закона о изменама и допунама Закона о стечају“ – Нови Сад

Одржава се у петак, 10. октобра 2014. године, од 12:00 до 14:30 сати у Регионалној привредној комори Нови Сад , Народног фронта 10/II

Агенција за лиценцирање стечајних управника, у сарадњи са Привредном комором Србије, Пројектом за правну реформу ГИЗ и Регионалном привредном комором Нови Сад, организује одржавање стручног скупа на тему:

ИМПЛЕМЕНТЦИЈА ЗАКОНА О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О СТЕЧАЈУ

На скупу ће бити представљене следеће теме:

Након ових излагања учесници ће имати прилику да постављају питања и укажу на проблеме и недоумице у пракси.

Закон о изменама и допунама Закона о стечају, који је у примени од 13. августа 2014. године, предвиђене су бројне новине у стечајном поступку и материји, попут дефинисања исплатних редова, статуса повезаних лица у стечају,улоге и овлашћења одбора поверилаца, статус разлучних и заложних поверилаца, пријава потраживања поверилаца, планови реорганизације и УППР-ова и др.

За све додатне информације можете контактирати Јелену Станков, Регионална привреднa коморa Нови Сад, на телефон: 021/ 48 020 85 или e-mail jstankov@rpkns.com.

Напомена: Због великог интересовања и ограниченог места, обавезна је потврда присуства електронском поштом на e-mail jstankov@rpkns.com, најкасније до 08. октобра 2014. године.


Developed by Belit d.o.o 2014