.
уторак,09.04.19 alsuworldbankpks

Најава семинара „Продаја имовине стечајног дужника у светлу Измена и допуна Закона о стечају и Националног стандарда за управљање стечајном масом бр. 5 – Национални стандард о начину и поступку уновчења имовине стечајног дужника“ – Београд, 17. април 2019. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника уз подршку Светске банке и Привредне коморе Србије, организује семинар под називом ,,Продаја имовине стечајног дужника у светлу измена и допуна Закона о стечају и Националног стандарда за управљање стечајном масом бр.5 – Национални стандард о начину и поступку уновчења имовине стечајног дужника“.

Семинар ће бити одржан у Београду, 17. априла 2019. године са почетком у 11 часова, у просторијама Привредне коморе Србије, Теразије 23, на VIII спрату.

Предавачи на семинару су:

Семинар је бесплатан за лиценциране стечајне управнике, као и за лица која имају положен испит за обављање послова стечајног управника.

Пријаве за семинар  искључиво слати на адресу seminari.

Напомињемо да је број места ограничен, па Вас молимо да се благовремено пријавите за учешће најкасније до 15.04.2019. године.


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik