.
уторак,03.06.14

Најава семинара – “Побијање правних радњи стечајног дужника”

Агенција за лиценцирање стечајних управника, у сарадњи са Пројектом за правну реформу ГИЗ, организује информативно – инструктивни семинар на тему:

ПОБИЈАЊЕ ПРАВНИХ РАДЊИ СТЕЧАЈНОГ ДУЖНИКА

Привредна комора Србије,Теразије 23, у великој сали на II спрату

8. и 19. јуна 2014.година (среда – четвртак) са почетком у 10:00 часова

Циљ овог семинара је упознавање са овим правним институтом и указивање на спорна питања упознавањем са судском праксом. С обзиром на досадашњу праксу, може се закључити да су побојне тужбе у стечају веома актуелне и значајне, јер се истим штити имовина стечајног дужника и интереси поверилаца.

На семинару учесници ће кроз комуникацију са предавачима дискутовати о спорним питањима у овој области, као и о решењима, јер у оваквој економској ситуацији сваки субјект може отићи у стечај.

Семинар је бесплатан за лиценциране стечајне управнике, као и за лица која имају положен испит за обављање послова стечајног управника, њиховим асистентима и књиговођама, адвокатима, извршитељима и представницима привредних судова.

С обзиром да је број места ограничен (50) по једном дану, молимо Вас да се благовремено пријавите.

У циљу што ефикаснијег рада, молимо Вас да Ваше учешће пријавите најкасније до 10. јуна (уторак) 2014. године. Пријаве искључиво слати на е-маил адресу seminari

Напомена: други дан семинара је репризни (са истим предавачима и програмом), па је могуће пријавити се само за један или други дан семинара.

Програм семинара

 


Developed by Belit d.o.o 2014