.
уторак,10.01.17 IMG_20161222_123903

Материјал са семинара „ПЛАН РЕОРГАНИЗАЦИЈЕ И УНАПРЕД ПРИПРЕМЉЕН ПЛАН РЕОРГАНИЗАЦИЈЕ – ИЗМЕНЕ У ЗАКОНУ” – Београд, 22. децембар 2016. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Привредне коморе Србије, дана 22. децембра 2016. године у просторијама Привредне коморе Србије, Теразије 23, са почетком у 11 часова одржан је семинар под називом ,,План реорганизације и унапред припремљен план реорганизације- измене у закону“.

Окупљеним стечајним управницима и другим учесницима се у уводној речи обратио су се  Синиша Александрић, директор  Центра за надзор и развој професијеАгенције за лиценцирање стечајних управника. Окупљенима су своје радове представили  професор Правног факултета у Београду Бранко Радуловић и адвокат Лука Андрић, адвокатска канцеларија Андрић.

У својим излагањима предавачи су посебну пажњу посветили питањима која се јављају у поступку реорганизације као и питању навих измена и допуна Закона о стечају и изнели практична искуства везана за тему.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Бранко Радуловић, професор Правног факултета у Београду

Лука Андрић, адвокатска канцеларија Андрић


 


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik