.
четвртак,17.04.14

Округли сто – Разматрање и анализа стања и индентификовање проблема у стечајном поступку

Агенција за лиценцирање стечајних управника, у сарадњи са Регионалном привредном комором Нови Сад и Регионалном привредном комором Крагујевац организује округле столове на које су позване представници Градског јавног правобранилаштва Нови Сад, судије Привредног суда, представници Пореске управе, представници банака, Агенције за лиценцирање стечајних управника, стечајни управници и стручњаци из области стечајног права.

Тема округлог стола биће разматрање и анализа стања и индентификовање проблема у стечајном поступку, као и усаглашавање ставова.

Први округли сто биће одржан дана 25. априла 2014. године (петак), у Новом Саду, у просторијама Регионалне привредне коморе Нови Сад, ул. Народног фронта 10, и дана 28. априла 2014. године (понедељак), у Крагујевцу, у просторијама Регионалне привредне коморе Крагујевац, ул. Др. Зорана Ђинђића бр. 10/ IV.

С обзиром да је број места ограничен, молимо Вас да се благовремено пријавите и прецизирате за који округли сто се пријављујете.

Ваше присуство овом округлом столу биће драгоцена помоћ и подршка у остварењу нашег заједничког циља – окончање стечајног поступка у што краћем и разумнијем року.

Пријаве искључиво слати на email адресу: seminari


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik