.
среда,13.12.17

Материјал са VII Стручног скупа Агенције за лиценцирање стечајних управника – Копаоник, 28. новембар – 01. децембар 2017. године

Седми стручни скуп Агенције за лиценцирање стечајних управника одржан је од 28. новембра до 01. децембра 2017. године, у хотелу ГРАНД на Копаонику, уз подршку амбасаде Велике Британије преко ,,Фонда за добру управу“ у оквиру пројекта ,,Унапређење капацитета АЛСУ“ и Светске банке.

У уводној речи учесницима се обратила Данијела Вазура, директор Агенције за лиценцирање стечајних управника, в.д. помоћника министра Министарства привреде Драган Угрчић, Тијана Љубисављевић, директор Центра за стечај, и Владислав Цветковић, директор у PWC Србија и директор пројкета ,,Унапређење капацитета АЛСУ“ ,,Фонда за добру управу“ Велике Британије.

 Током два дана, учеснике су са  темама из области стечаја упознали следећи предавачи:

На панел дискусијама, које су одржане 29. и 30. новембра, дискутовали су како учесници панела тако и учесници стручног скупа, који су имали могућност да постављају питања и изнесу своје мишљење и ставове у вези питања која су била предмет дискусије.

Овом приликом захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима који су допринели успешној реализацији VII стручног скупа.


Предавачи:

Јасминка Обућина, в.ф. председника Привредног апелационог суда и судија Привредног апелационог суда у Београду

Снежана Марић, судија Привредног апелационог суда у Београду

Катарина Иванчевић, професор Правног факултета Универзитета Унион

Бранко Радуловић, професор Правног факултета Универзитета у Београду

Лука Андрић, адвокат- адвокатска канцеларија Андрић

Ивана Букарица Биуковић, јавни извршитељ

Андријана Живановић, лиценцирани стечајни управник

Јовица Тодић, супервизор АЛСУ



Developed by Belit d.o.o 2014