.
среда,15.05.19 IMG_20190417_120350

Материјал са радионица „Продаја имовине стечајног дужника у светлу Измена и допуна Закона о стечају и Националног стандарда за управљање стечајном масом бр. 5 – Национални стандард о начину и поступку уновчења имовине стечајног дужника“ – Београд, 17. април 2019. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Привредне коморе Србије, дана 17. априла 2019. године у Београду, у просторијама Привредне коморе Србије, Теразије 23, са почетком у 11 часова одржан је семинар под називом ,,Продаја имовине стечајног дужника у светлу измена и допуна Закона о стечају и Националног стандарда за управљање стечајном масом бр. 5 – Национални стандард о начину и поступку уновчења имовине стечајног дужника“.

Окупљеним стечајним управницима и другим учесницима се у уводној речи обратио су се Душко Пантић, директор  Центра за надзор и развој професије Агенције за лиценцирање стечајних управника.

Окупљенима су своје радове представиле судије Привредног апелационог суда Душка Илић и Бранка Жерајић.

Предавачи су се потрудили да  разреше нека од спорних питања са којима се стечајни упрваници сусрећу у пракси.

Анализом евалуационих образаца утврђено је да су присутни овај семинар оценили просечном оценом 4,9. Семинар је оцењивало 56 учесника.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Душка Илић, судија Привредног апелационог суда

Бранка Жерајић, судија Привредног апелационог суда



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik