Последње освежавање базе података: 22.01.2020 09:33
уторак,09.04.19 alsuworldbankpks

Најава семинара „Продаја имовине стечајног дужника у светлу Измена и допуна Закона о стечају и Националног стандарда за управљање стечајном масом бр. 5 – Национални стандард о начину и поступку уновчења имовине стечајног дужника“ – Београд, 17. април 2019. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника уз подршку Светске банке и Привредне коморе Србије, организује семинар под називом ,,Продаја имовине стечајног дужника у светлу измена и допуна Закона о стечају и Националног стандарда за управљање стечајном масом бр.5 – Национални стандард о начину и поступку уновчења имовине стечајног дужника“.

Семинар ће бити одржан у Београду, 17. априла 2019. године са почетком у 11 часова, у просторијама Привредне коморе Србије, Теразије 23, на VIII спрату.

Предавачи на семинару су:

Семинар је бесплатан за лиценциране стечајне управнике, као и за лица која имају положен испит за обављање послова стечајног управника.

Пријаве за семинар  искључиво слати на адресу seminari@alsu.gov.rs.

Напомињемо да је број места ограничен, па Вас молимо да се благовремено пријавите за учешће најкасније до 15.04.2019. године.

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014