Последње освежавање базе података: 29.05.2020 10:10
петак,14.11.14 leskovac

Имплементација Закона о изменама и допунама Закона о стечају – Лесковац 20.11.2014

Агенција за лиценцирање стечајних управника, Привредна комора Србије и Регионална привредна комора Лесковац, организују репризни стручни скуп на тему:

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА ЗАКОНА О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О СТЕЧАЈУ

  који ће бити одржан у четвртак, 20. новембра 2014. године, у Регионалнoj привреднoj комори Лесковац, велика сала на трећем спрату, Стојана Љубића 12, Лесковац, са почетком у 12:00 часова

Законом о изменама и допунама Закона о стечају, који је у примени од 13. августа 2014. године, у стечајни поступак уведене су бројне новине, у циљу обезбеђења услова за стварање што стимулативнијег пословног амбијента, ефикаснијег спровођења стечајних поступака и спречавања злоупотребе и корупције у овом поступку, омогућавања бржег и транспарентнијег поступка и намирења стечајних поверилаца, као и омогућавања опстанка и даљег одрживог пословања знатног броја привредних субјеката.

На скупу ће бити представљене следеће теме:

Након излагања учесници ће имати прилику да дају коментаре и укажу на проблеме и недоумице у примени Закона о изменама и допунама Закона о стечају у пракси.

Молимо Вас да учешће на скупу потврдите на e-mail jovica.djordjevic@rpkle.rs или на телефон 016/315-00-67.

pdf1   Програм семинара

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014