Последње освежавање базе података: 26.05.2020 12:14
понедељак,23.03.20

Важно обавештење за стечајне управнике

Агенција за лиценцирање стечајних управника је, у околностима ванредног стања изазваног пандемијом COVID-19, обуставила спровођење редовних непосредних надзора над радом стечајних управника и организацију семинара за стечајне управнике, до дана престанка ванредног стања или до других релевантних одлука Владе Републике Србије.

Наведене мере примењене су у циљу смањења здравственог ризика како за стечајне управнике, тако и за запослене у Агенцији.

С тим у вези, такође вас обавештавамо да је Агенција, у вези са поступком стручног надзора над радом стечајних управника, обезбедила несметани наставак обављања послова из своје надлежности.

У вези са достављањем документације Агенцији, обавештавамо вас о следећем:

На интернет страни Агенције налази се Упутство за достављање документације Агенцији за лиценцирање стечајних управника од 19. фебруара 2020. године, а које је претходно достављено стечајним управницима на мејл адресе из Именика стечајних управника.

Поред тога, за сва питања у вези са достављањем документације Агенцији можете се обратити мејлом надлежном супервизору;

Подсећамо вас да се пружање корисничке подршке ЕРС-а врши се искључиво путем мејла, достављањем захтева за подршку на мејл адресу Агенције – podrskaers. У случају потребе, служба за пружање подршке контактираће корисника и путем телефона.

О свим будућим информацијама у вези са стручним надзором бићете благовремено обавештени путем мејла и обавештењем на интернет страни Агенције.

За сва питања која се односе на поступак стручног надзора, можете контактирати надлежног супервизора на мејл, и то:

Бојана Мирковић bojana.mirkovic

Бранкица Накић brankica.nakic

Драгана Кујунџић dragana.kujundzic

Јовица Тодић jovica.todic

Снежана Околишанов snezana.okolisanov

Светлана Денић svetlana.denic

Татјана Лалошевић tatjana.lalosevic

Зорица Марковић zorica.markovic

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014